SlotPeace Forum Index SlotPeace
Team21's Forum ...för Slotracers
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

G12-Saloon klubbrace #3 Hösten 2006

 
Post new topic   Reply to topic    SlotPeace Forum Index -> Föreningen Team21's verksamhet
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Bengt
Slotracer


Joined: 07 Nov 2005
Posts: 268
Location: Team21 ...den fräna klubben

PostPosted: Sun Nov 5 0:00:09    Post subject: G12-Saloon klubbrace #3 Hösten 2006 Reply with quote

Hej
Dagen började med att banan tvättade och sprayades, och för första gången på länge kunde vi köra ett race på ett bra underlag.

Kvalet vanns klart av Håkan på 4,301 med Peter i hälarna på 4,414 och med Johanna på tredje plats på nytt pers med 4,512 .

Då vi bara var 6 pers i racet så stod vi över heaten denna gång. Emil och Robert var på flämt-sports-aktiviteter, och Sten och Sara är i Västerås och kör saloon- och vingcupen.

B-final:
Bengt fick fart på bilen till B-finalen genom att byta till en motor som iaf rörde på sig bra, och körde som jämnheten själv. En krasch under bron ledde till okörbar bil i ett helt heat, med bara 3 körda varv. Trots den fadäsen räckte de 259 varven ganska långt i tävlingen. Alexandra hängde med mycket bra i början, men tappade (koncentrationen?) lite vartefter och fick ihop 248 varv, som också räckte ganska långt skulle det visa sig. Per's bil hade inte kvar något av den forna farten och räckte inte till alls, och han presterade därmed person-sämsta för säsongen.


A-final:
Håkan stod helt i en klass för sig och körde stabilt med siktet inställt på 300varv. En 35-runda och några avkörningar för mycket gjorde att det till slut blev 298,80 eller i snitt 4,82 sekunder/varv. Peter lärde känna ett nytt handtag och körde i övrigt med gamla grejor, och hade dessutom tekniska problem med ~15 tappade varv i vardera två heat och fick bara ihop 242 , även här gäller det att den forna farten måste mekas fram. Johanna fick ganska omgående problem med drivningen, och även om Per svettades i depån så var loppet kört.

Dagens överaskningar stod dels Alexandra för genom att bli trea och dels Johanna genom de snabba varv hon körde när bilen väl var i ordning.

Håkan drygade ut i totalställningen och det ska mycket till om någon annan ska kunna ta totalsegern, men nästa deltävling är ju också JulRace ...och då kan ju vad som helst hända!!!

cheers / Bengt

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SlotPeace Forum Index -> Föreningen Team21's verksamhet All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group